Скандал на сесії: у голови райдержадміністрації вимагають звіту про діяльність - 17 Октября 2016 - Кушугум
ГлавнаяРегистрацияВход К у ш у г у м Воскресенье, 22.01.2017, 14:13
  Приветствую Вас Гость | RSS


Наш опрос
А вы были в Кушугуме ?
Всего ответов: 100

Объявления
[18.04.2015] []
козье молоко (0)
[04.04.2015] []
Приглашаем в вокальный коллектив "ЗОЛОТАЯ СТРУНА" всех желающих . для вас: 1. Обучение и занятие вокалом (бесплатное) 2. Участие в концерта (0)

Афоризмы

В блоге читают
[28.12.2011] [О Кушугуме]
Звіт депутата Кушугумської селищної ради Майстро Дмитро Миколайовича (0)
[15.06.2012] [Разное]
ежик в германии (0)
[05.01.2013] [О Кушугуме]
Река Кушугум - стала озером (0)

Активные темы

 
  Главная » 2016 » Октябрь » 17 » Скандал на сесії: у голови райдержадміністрації вимагають звіту про діяльність

Скандал на сесії: у голови райдержадміністрації вимагають звіту про діяльність
20:30



Дуже непростою та емоційною виявилася сесія Пологівської районної ради, яка відбулася в четвер, 13 жовтня. Окрім стандартних соціально-фінансових питань до порядку денного було включено депутатський запит депутата районної ради В’ячеслава Колеснікова, який був представлений до уваги народних обранців. 

Запит стосувався діяльності голови Пологівської РДА Артура Крупського, зокрема, як значилося у запиті, «неналежного виконання посадових обов’язків та здійснення чисельних порушень головою Пологівської РДА». Далі ми будемо старатися приводити тільки фактичні цитати оприлюдненого документу та подальшого за ним виступу. 

У запиті, спрямованому на адресу Президента України та голови Запорізької ОДА, відзначено, що очільник райдержадміністрації «не зацікавлений у лобіюванні інтересів Пологівского району». 

«Яскравим прикладом цього є виконання програми по забезпеченню районів Запорізької області шкільними автобусами. Так, напередодні Дня вчителя відбулося урочисте вручення представникам районних державних адміністрацій Запорізької області нових спеціалізованих автобусів для перевезення школярів, що поживають у сільській місцевості. Для прикладу: шкільні автобуси отримають більшість районів Запорізької області: Веселівський, Гуляйпільский, Михайлівський, Новомиколаївський, Приазовський, Приморський, Чернігівський, Якимівський, Оріхівський отримав два автобуси, Мелітопольський - три автобуси. Пологівський район також має нагальну потребу у збільшенні шкільних автобусів, оскільки у сільській місцевості не у кожному населеному пункті є школа. Проте голова РДА Крупський не порушив цю проблему перед ОДА. Як наслідок бездіяльності - автобуси отримали практично всі районі, окрім Пологівського», - значиться у запиті В’ячеслава Колеснікова, який також висловив «обурення політикою, яка направлена на закриття шкіл у сільській місцевості. Широкого суспільного розголосу здобули порушення, допущені відділом освіти, молоді і спорту Пологівської РДА і особисто Крупським, який, як голова РДА, має обов’язок щодо організації контролю за роботою відділу при ініціюванні питання щодо припинення функціонування Балочкінської школи». 

Колесніков зазначив, що перед прийняттям рішення «відділ освіти не вивчив ситуацію та позицію вчителів та учнів», зазначив, що після ухвали рішення про ліквідацію закладу «з приміщення школи було вивезено все майно». 

«Діяльність Артура Крупського на посаді голови РДА призвела до катастрофічних наслідків, коли наповненість бюджету є значно нижчою, ніж за останні декілька років, а наявні кошти витрачаються неналежним чином. Зокрема, бюджет Пологівського району не отримав заплановану субсидію з державного бюджету у розмірі 12 млн. грн., яку замість цього було спрямовано на будівництво лікарні в смт. Кушугум Запорізького раойну. (ред.. ці кошти мали бути спрямовані на ремонт дороги Пологи-Гуляйполе)», - зазначено у запиті. 

Пан Колесніков відзначив, що Артур Крупський не інформує громадян про свою діяльність, «уникає депутатів районної ради та не відповідає на їхні звернення». 

«Пропонуємо внести на розгляд Пологівської районної ради проект рішення про висловлення недовіри голові Пологівської РДА Запорізької області Артуру Крупському та звернутися до Президента України з проханням звільнити голову Пологівської РДА. Друге, голові Пологівської РДА надати голові Пологівської районної ради звіт про результати його діяльності на посаді голови Пологівської РДА», - висловив пропозицію В’ячеслав Колесніков.

докладно: http://www.rayonka.com/news/view/name/skandal_sesiya/



   
  Категория: Общее | Просмотров: 86 | Добавил: DJan | Рейтинг: 0.0/0 |



Всего комментариев: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
 
 
Разделы новостей
Общее [1580]
Новости произошедшие в поселке, в соседних селах и имеющие отношение к Ресурсу.
Поселковый Совет [153]
Новости Поселкового Совета Кушугума
Школа [136]
Новости Кушугумской школы 'Интеллект'
"Червоний Промінь" [79]
Архив выпусков газеты
Обращения [296]
Обращения пользователей к жителям Кушугума и гостям поселка.
Вакансии [15]
Работа в поселках
О наших маршрутках [34]
Запорожье-Балабино-Кушугум-Малокатериновка

Форма входа


Мини-чат

Новые фото

Последние комментарии
Я написала комментарий об этой  "беспомощной старушке", но он исчез. К моему, большому, со...



И кстати на земле валялись кабеля Линета а не электросети...

Ну зачем писать непроверенную информацию!!!! Это столб возле моего двора! И горел не фонарь а блок э...

По улице Кирова есть два двора с камерами. В начале улицы двух этажный дом и ближе к школе

С таким подходом наших людей к  закону,-эти "заготовщики дров" , будут  требовать на суде,...


Праздники сегодня

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0


Реклама

 


Первый Информационный Ресурс Кушугума 2008 - 2017 ©
При использовании материала обязательна активная ссылка на kuchugum.org.ua !
Создать бесплатный сайт с uCoz